Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο.Ε. εισάγει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά επιτραπέζιων μηχανών, με οριζόντιο κάδο, για άριστη ποιότητα παγωτού.
O συνδυασμός της παραδοσιακής τεχνικής παρασκευής παγωτού με τις σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας οδηγούν στην παρασκευή βιοτεχνικού παγωτού, ακόμα και σε τόσο μικρές διαστάσεις.
Οι παρασκευαστές παγωτού είναι κατασκευασμένοι ώστε να αντέχουν στη συνεχή χρήση απαιτητικών μιγμάτων παγωτού με οριακές ποσότητες.
Διατίθενται μοντέλα με ή χωρίς παστεριωτή καθώς και υδρόψυκτα ή αερόψυκτα.
Χωρητικότητα κάδου 3-4 κιλά / Ωριαία παραγωγή 18-25 κιλά / ώρα.